Selskabsmenu

AUGUST - NOVEMBER

Forretter

- Carpaccio med basilikumpesto, parmesan og cherry tomater

- Pighvarfrikassé med små urter, krabber i filo og estragoncreme

- Jomfruhummer med avocadocreme og nøddevinaigrette

 Hovedretter

- Dansk kalvefilet med kantareller og timiansauce

- Oksemørbrad og braiseret spidsbryst med trøffelsauce

- Dådyr ryg & kølle med saltbagt selleri, tyttebær og egen glace

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.

 Oste & desserter

- Udvalg af oste med sødt & sprødt

- Eftersommerbær - tærte, mazarin og sorbet

- Æbler Pure, "surprice" og kugle

Menu á 3 retter. Kr. 450,-/person

Yderligere retter. Kr. 75,-/pr. ret 

DECEMBER - MARTS

Forretter

- Hummersuppe med piment d´Espelette, Vesterhavsfisk og porrer

- Rødtungefilet med variation af jordskokker

- Laks med lakserogn, fennikel og små urter

 Hovedretter

- Dansk jerseyfilet, krogmodnet + 60 dage og sauce b+b

- Oksemørbrad med bagte rodfrugter og morkelsauce

- Andebryst med rosenkål, østershatte og hindbær

 Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.

Oste & desserter

- Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt

- Chokoladedessert med lakrids og ananas

- Citrus fantasier

 Menu á 3 retter. Kr. 450,-/person

Yderligere retter. Kr. 75,-/pr. ret 

APRIL - JUNI

Forretter

- Fiskesuppe med safran, bagt Vesterhavsfisk & blå muslinger

- Danske hvide asparges med rømø rejer og sauce mousseline

- Rimmet torsk med urter, citron créme og stenbiderrogn

Hovedretter

- Dansk kalv med sprød brissel og timiansauce

- Oksemørbrad og braiseret spidsbryst og trøffelsauce

- Farseret perlehønebryst med pistacie, æbler og Calvadossauce

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt  sæsonens bedste grøntsager.

Oste & desserter

- Udvalg af danske oste med sødt og sprødt

- Rabarber i forskellige teksturer

- Jordbær med creme anglaise, kage og sorbet

Menu á 3 retter. Kr. 450,-/person

Yderligere retter. Kr. 75,-/ pr. ret 

SELSKABSMENUER MED VINE

Vi finder nogle alternative forslag med udgangspunkt i lidt mere moderate vine.

Der er stadig tale om vine udvalgt efter vores kriterier: typicitet, kvalitet og proveniens,

men i den nedre del af prissegmentet. Maden er vores sædvanlige: "Bedste råvarer i kreativ bearbejdning".

 

AFTEN SELSKAB (i tidsrummet 18-23)

 Velkomstdrink & Snacks - 3 retters menu – Vinmenu ad libitum - Kaffe & Sødt

 Kr. 745,-/person

  

HELAFTENSSELSKAB (i tidsrummet 18-01)

 Velkomstdrink & Snacks -3 retters menu - Vinmenu ad libitum - Kaffe & Sødt - Blød bar i 2 timer - Natmad

 Kr. 895,-/person

 

NATMAD

Årstidens suppe med krydderbrød                     kr. 75,00

Hot dog                                                                 kr. 75,00

Italienske lufttørrede pølser & oste                kr. 95,00

Pastrami af oksefilet og sennepscreme        kr. 95,00