Reception

STÅENDE RECEPTION

Til stående receptioner laver vi crouton og fingermadder.

Minimum 50 personer

I tidsrummet kl.13.00 -16.00

- Hummerbisque med soya, ingefær og vanille serveret i shotsglas

- Små lækre sandwich med letrøget laks, skinke, høns og bacon

- Små fiskefrikadeller med krydderurter

- Bagte rosésvampe med pancetta og gedeost

- Bruchetta med tomat, basilikum & mozzarella

- Skaldyr med hvidløg og persille i sprød filodej

- Små ostebjælker med druer

- Chokolade Brownie med mandler

- husets vine, øl & vand

- Kaffe & sødt

 Kr. 345,-/person

 

RECEPTION - BUFFET

Minimum 40 personer

I tidsrummet kl.12.00-16.00

- Kinarejer bagt med hvidløg, olivenolie og citron

- Letrøget laksetatar i syrnet fløde med små salater og vagtelæg

- Pocheret rødtunge med urter i julienne

- Lufttørret skinke med rygeost og oliven

- Salat af landkylling med bagte cherrytomater og sprød bacon

- Oksemørbrad i sprød croûte med skalotteløg

- Udvalg af lækre oste med sødt & sprødt

- Gateau Marcel med syltede frugt

- Husets vine, øl & vand

- Kaffe med sødt

Kr. 495,-/person