Reception
ReceptionDe perfekte rammer
Servicepersonale
Centralt i Holstebro
Sammensæt jeres menu
Plads til underholdning
Parkering ved hotellet
Arrangementer på Hotel Schaumburg
Herunder ses vores forskellige receptionsmenuer
STÅENDE RECEPTION
Til stående receptioner laver vi crouton og fingermadder.
Minimum 50 personer.
I tidsrummet kl.13.00 -16.00.
– Hummerbisque med soya, ingefær og vanille serveret i shotglas.
– Små lækre sandwich med letrøget laks, skinke, høns og bacon.
– Små fiskefrikadeller med krydderurter.
– Bagte rosésvampe med pancetta og gedeost.
– Bruchetta med tomat, basilikum & mozzarella.
– Skaldyr med hvidløg og persille i sprød filodej.
– Små ostebjælker med druer.
– Chokolade Brownie med mandler.
– Husets vine, øl & vand.
– Kaffe & sødt.
Kr. 345,00/ pr. person
RECEPTION BUFFET
Minimum 40 personer
I tidsrummet kl.12.00-16.00
– Kinarejer bagt med hvidløg, olivenolie og citron.
– Letrøget laksetatar i syrnet fløde med små salater og vagtelæg.
– Pocheret rødtunge med urter i julienne.
– Lufttørret skinke med rygeost og oliven.
– Salat af landkylling med bagte cherrytomater og sprød bacon.
– Oksemørbrad i sprød croûte med skalotteløg.
– Udvalg af lækre oste med sødt & sprødt.
– Gateau Marcel med syltede frugt.
– Husets vine, øl & vand.
– Kaffe med sødt.
Kr. 495,00/ pr. person