Gourmetmenuer
SelskabsmenuerDe perfekte rammer
Servicepersonale
Centralt i Holstebro
Sammensæt jeres menu
Plads til underholdning
Parkering ved hotellet
Vores forskellige menuer
Herunder ses vores forskellige selskabsmenuer
SELSKABSMENU, AUGUST – NOVEMBER
Forretter:
– Carpaccio med basilikumpesto, parmesan og cherry tomater.
– Pighvarfrikassé med små urter, krabber i filo og estragoncreme.
– Jomfruhummer med avocadocreme og nøddevinaigrette.
Hovedretter:
– Dansk kalvefilet med kantareller og timiansauce.
– Oksemørbrad og braiseret spidsbryst med trøffelsauce.
– Dådyr ryg & kølle med saltbagt selleri, tyttebær og egen glace.
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter:
– Udvalg af oste med sødt & sprødt.
– Eftersommerbær – tærte, mazarin og sorbet.
– Æbler Pure, “surprice” og kugle.
Menu á 3 retter kr. 395,-/ pr. person.
Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.
SELSKABSMENU, DECEMBER – MARTS
Forretter:
– Hummersuppe med piment d´Espelette, Vesterhavsfisk og porrer.
– Rødtungefilet med variation af jordskokker.
– Laks med lakserogn, fennikel og små urter.
Hovedretter:
– Dansk jerseyfilet, krogmodnet + 60 dage og sauce b+b.
– Oksemørbrad med bagte rodfrugter og morkelsauce.
– Andebryst med rosenkål, østershatte og hindbær.
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter:
– Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt.
– Chokoladedessert med lakrids og ananas.
– Citrus fantasier.
Menu á 3 retter kr. 395,-/ pr. person.
Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.
SELSKABSMENU, APRIL – JUNI
Forretter:
– Fiskesuppe med safran, bagt Vesterhavsfisk & blå muslinger.
– Dansk hvide asparges med rømø rejer og sauce mousseline.
– Rimmet torsk med urter, citron créme og stenbiderrogn.
Hovedretter:
– Dansk kalv med sprød brissel og timiansauce.
– Oksemørbrad og braiseret spidsbryst, og trøffelsauce.
– Farseret perlehønebryst med pistacie, æbler og Calvadossauce.
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter:
– Udvalg af danske oste med sødt og sprødt.
– Rabarber i forskellige teksturer.
– Jordbær med creme anglaise, kage og sorbet.
Menu á 3 retter kr. 395,-/ pr. person.
Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.
SELSKABSMENUER MED VINE
Vi finder nogle alternative forslag med udgangspunkt i lidt mere moderate vine.
Der er stadig tale om vine udvalgt efter vores kriterier- typicitet, kvalitet og proveniens- men i den nedre del af prissegmentet. Maden er vores sædvanlige: “Bedste råvarer i kreativ bearbejdning”.
AFTEN SELSKAB
I Tidsrummet 18-23
Velkomstdrink & Snacks – 3 retters menu – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.
745,-/ pr. person.
HELAFTENSSELSKAB
I tidsrummet 18-01
Velkomstdrink & Snacks -3 retters menu – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt – Blød bar i 2 time – Natmad.
895,-/ pr. person.
NATMAD
Årstidens suppe med krydderbrød kr. 75,-
Hot dog kr. 75,-
Italienske lufttørrede pølser & oste kr. 75,-
Pastrami af oksefilet og sennepscreme kr. 95,-
BUFFET
Buffeten serveres ved forudbestilling, min. 20 personer.
- Gambas bagt med hvidløg, olivenolie og citron.
- Letrøget laksetatar i syrnet fløde, små salater og vagtelæg.
- Rødtungefilet med limecreme.
- Lufttørret skinke med rygeost og oliven.
- Salat af landkylling med langtidsbagte cherrytomater, sprød bacon og purløg.
- Dansk lam med tomat-basilikumsauce.
- Helstegt ung velhængt oksefilet med kalveglace.
- 3 slags oste med eget tilbehør.
- Chokoladekage med vanilleis og frugt.
Langtidshævet brød og smør.
395,-/ pr. person.
FROKOST SELSKAB
I Tidsrummet 12-17
Velkomstdrink & Snacks – Gourmet Buffet – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.
695,-/ pr. person.
AFTEN SELSKAB
I Tidsrummet 18-23.
Velkomstdrink & Snacks- Gourmet buffet- Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.
745,-/ pr. person.
HELAFTENSSELSKAB
I tidsrummet 18-01
Velkomstdrink & Snacks – Gourmetbuffet – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.
-Blød bar i 2 time – Natmad efter ønske.
895,-/ pr. person.
BRUNCH
min. 25 personer & gældende for max. 4 timer, 10.00 – 14.00.
Aperitif kr. 50,-/ pr. person.
– kaffe & the
– Appelsin- og æblejuice
– Rugbrød, rundstykker & franskbrød
– Friskbagt wienerbrød & croissant
– Økologisk hjemmelavet frugtyoghurt
– Syltetøj & marmelade af årstidens frugter & bær
– Udvalg af Europæiske sæsonoste
– Frikadeller med rødkål
– Rossini Laks med vagtelæg
– Charcuteri, røgvarer & tilbehør
– Lun leverpostej med champignon og bacon
– Brunchpølser med røræg
– Frisk frugtfad
– Pandekager med ahornsirup
195,00,-/ pr. person.