Gourmetmenuer 

Selskabsmenuer

De perfekte rammer

Servicepersonale

Centralt i Holstebro

Sammensæt jeres menu

Plads til underholdning

Parkering ved hotellet

Selskabsmenuer

Vores forskellige menuer

Herunder ses vores forskellige selskabsmenuer

 

SELSKABSMENU,  AUGUST – NOVEMBER

Forretter:

– Carpaccio med basilikumpesto, parmesan og cherry tomater.
– Pighvarfrikassé med små urter, krabber i filo og estragoncreme.
– Jomfruhummer med avocadocreme og nøddevinaigrette.

 

Hovedretter:

– Dansk kalvefilet med kantareller og timiansauce.
– Oksemørbrad og braiseret spidsbryst med trøffelsauce.
– Dådyr ryg & kølle med saltbagt selleri, tyttebær og egen glace.

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.

 

Oste & desserter:

– Udvalg af oste med sødt & sprødt.
– Eftersommerbær – tærte, mazarin og sorbet.
– Æbler Pure, “surprice” og kugle.

Menu á 3 retter kr. 395,-/ pr. person.
Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.

 

SELSKABSMENU, DECEMBER – MARTS

Forretter:

– Hummersuppe med piment d´Espelette, Vesterhavsfisk og porrer.
– Rødtungefilet med variation af jordskokker.
– Laks med lakserogn, fennikel og små urter.

 

Hovedretter:

– Dansk jerseyfilet, krogmodnet + 60 dage og sauce b+b.
– Oksemørbrad med bagte rodfrugter og morkelsauce.
– Andebryst med rosenkål, østershatte og hindbær.

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.

 

Oste & desserter:

– Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt.
– Chokoladedessert med lakrids og ananas.
– Citrus fantasier.

Menu á 3 retter kr. 395,-/ pr. person.
Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.

 

 

SELSKABSMENU, APRIL – JUNI

Forretter:

– Fiskesuppe med safran, bagt Vesterhavsfisk & blå muslinger.
– Dansk hvide asparges med rømø rejer og sauce mousseline.
– Rimmet torsk med urter, citron créme og stenbiderrogn.

 

Hovedretter:

– Dansk kalv med sprød brissel og timiansauce.
– Oksemørbrad og braiseret spidsbryst, og trøffelsauce.
– Farseret perlehønebryst med pistacie, æbler og Calvadossauce.

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt  sæsonens bedste grøntsager.

 

Oste & desserter:

– Udvalg af danske oste med sødt og sprødt.
– Rabarber i forskellige teksturer.
– Jordbær med creme anglaise, kage og sorbet.

Menu á 3 retter kr. 395,-/ pr. person.
Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.

 

SELSKABSMENUER MED VINE

Vi finder nogle alternative forslag med udgangspunkt i lidt mere moderate vine.

Der er stadig tale om vine udvalgt efter vores kriterier- typicitet, kvalitet og proveniens- men i den nedre del af prissegmentet. Maden er vores sædvanlige: “Bedste råvarer i kreativ bearbejdning”.

 

AFTEN SELSKAB

I Tidsrummet 18-23
Velkomstdrink & Snacks – 3 retters menu – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.

745,-/ pr. person.

 

HELAFTENSSELSKAB

I tidsrummet 18-01
Velkomstdrink & Snacks -3 retters menu – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt – Blød bar i 2 time – Natmad.

895,-/ pr. person.

 

NATMAD

Årstidens suppe med krydderbrød                 kr. 75,-
Hot dog                                                      kr. 75,-
Italienske lufttørrede pølser & oste                kr. 75,-
Pastrami af oksefilet og sennepscreme          kr. 95,-

 

BUFFET

Buffeten serveres ved forudbestilling, min. 20 personer.

- Gambas bagt med hvidløg, olivenolie og citron.
- Letrøget laksetatar i syrnet fløde, små salater og vagtelæg.
- Rødtungefilet med limecreme.
- Lufttørret skinke med rygeost og oliven.
- Salat af landkylling med langtidsbagte cherrytomater, sprød bacon og purløg.
- Dansk lam med tomat-basilikumsauce.
- Helstegt ung velhængt oksefilet med kalveglace.
- 3 slags oste med eget tilbehør.
- Chokoladekage med vanilleis og frugt.
Langtidshævet brød og smør.

395,-/ pr. person.

 

FROKOST SELSKAB

I Tidsrummet 12-17
Velkomstdrink & Snacks – Gourmet Buffet – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.

695,-/ pr. person.

 

AFTEN SELSKAB

I Tidsrummet 18-23.
Velkomstdrink & Snacks- Gourmet buffet- Vinmenu ad libitum –  Kaffe & Sødt.

745,-/ pr. person.

 

HELAFTENSSELSKAB

I tidsrummet 18-01
Velkomstdrink & Snacks – Gourmetbuffet – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.

-Blød bar i 2 time – Natmad efter ønske.

895,-/ pr. person.

 

BRUNCH

min. 25 personer & gældende for max. 4 timer, 10.00 – 14.00.

Aperitif kr. 50,-/ pr. person.

– kaffe & the
– Appelsin- og æblejuice
– Rugbrød, rundstykker & franskbrød
– Friskbagt wienerbrød & croissant
– Økologisk hjemmelavet frugtyoghurt
– Syltetøj & marmelade af årstidens frugter & bær
– Udvalg af Europæiske sæsonoste
– Frikadeller med rødkål
– Rossini Laks med vagtelæg
– Charcuteri, røgvarer & tilbehør
– Lun leverpostej med champignon og bacon
– Brunchpølser med røræg
– Frisk frugtfad
– Pandekager med ahornsirup

195,00,-/ pr. person.

© Hotel Schaumburg 2021  |  CVR 31088305  | Hjemmeside af Hingebjerg.dk 

© Hotel Schaumburg 2021

CVR 31088305

Hjemmeside af Hingebjerg.dk