Dobbeltværelse

Roomservice

Kaffebar

Gratis WiFi

Tv på værelset

Dobbelt
værelse
Lej dette værelse fra kun:

DKK 1045,00*

*Weekend, helligdage samt ferieperioder. Hverdage fra DKK 1350,00

Mere information om værelset

På Hotel Schaumburg tilbyder vi store dobbeltværelser i forskellige stilarter samt placering på hotellet. Fra disse kan man for eksempel nyde synet af Holstebros smukke gågade eller det rolige Enghaven på modsatte side af hotellet. Alle dobbeltværelser har eget badeværelse med hårtørrer, tv, tlf., og gratis wi-fi. I har rådighed over værelset fra kl. 14 på ankomstdagen til kl. 11 på afrejsedagen. Prisen for en overnatning er inkl. stor lækker morgenbuffet og gratis kaffe/te.

Morgenbuffet

Alle overnatninger er inkl. vores store morgenbuffet som bla. indeholder et bredt udvalgt af brød & rundstykker. Herudover byder morgenbuffeten på brunchpølser, røræg & bacon, kager, pandekager, frisk frugt, pålæg, yoghurt, udvalg af oste, forskellige juice, friskbrygget kaffe, special-te, og meget mere…

Klar til at booke dit ophold?

Vi er klar til at modtage din booking. Skulle du have spørgsmål- eller specielle ønsker forud for din booking, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du også besøge vores spørgsmål & svar side. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

© Hotel Schaumburg 2021  |  CVR 31088305  | Hjemmeside af Hingebjerg.dk 

© Hotel Schaumburg 2021

CVR 31088305

Hjemmeside af Hingebjerg.dk