Suite

Roomservice

Kaffebar

Gratis WiFi

Tv på værelset

Suite
Lej dette værelse fra kun:

DKK 1495,00*

*Weekend, helligdage samt ferieperioder. Hverdage fra DKK 1695,00

Mere information om værelset

På Hotel Schaumburg tilbyder vi 2 store suiter, som begge indeholder en stor opholdsstue med sofa og tv samt skrivebordplads, soveværelse og stort badeværelse. Værelserne har et dejligt lysindfald fra store vinduer og med udsigt til gågaden. Begge suiter har eget badeværelse med hårtørrer, tv, tlf. og gratis wi-fi. I har rådighed over værelset fra kl. 14 på ankomstdagen til kl. 11 på afrejsedagen. Prisen for en overnatning er inkl. stor lækker morgenbuffet og gratis kaffe/te.

Morgenbuffet

Alle overnatninger er inkl. vores store morgenbuffet som bla. indeholder et bredt udvalgt af brød & rundstykker. Herudover byder morgenbuffeten på brunchpølser, røræg & bacon, kager, pandekager, frisk frugt, pålæg, yoghurt, udvalg af oste, forskellige juice, friskbrygget kaffe, special-te, og meget mere…

Klar til at booke dit ophold?

Vi er klar til at modtage din booking. Skulle du have spørgsmål- eller specielle ønsker forud for din booking, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du også besøge vores spørgsmål & svar side. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

© Hotel Schaumburg 2021  |  CVR 31088305  | Hjemmeside af Hingebjerg.dk 

© Hotel Schaumburg 2021

CVR 31088305

Hjemmeside af Hingebjerg.dk